SEO


Rendement voor uw internetsite, daar draait alles om >> SEO

 

SEO_Google_rankingEen mooie website is leuk en natuurlijk ook belangrijk voor een 1e indruk over uw activiteiten. Maar een mooie website die niet of nauwelijks gevonden wordt is funest. In de wirwar van internetsites is het vandaag de dag niet eenvoudig om zich te onderscheiden. Iedereen probeert via internet een stukje mee te pikken van zijn doelgroep met als gevolg dat de concurrentie op het net steeds heviger wordt.

Actuele sites krijgen bij Google voorrang, evenals sites waarbij de inhoud van de titels terugkomen in de tekst. Ook foto's met een omschrijving en gebruik van de juiste keywords zijn van essentieel belang voor een goede vindbaarheid. Maar alleen dat is niet goed genoeg; de gehele basisstructuur en de opbouw van de website moet overeenkomstig zijn met de modernste eisen voor een goed resultaat. In dat kader is Impressed het afgelopen jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van ons nieuwe CMS (Content Management Systeem), slimbeheer 5. Een zeer vriendelijk te bedienen Nederlands beheersysteem waar u uiterst eenvoudig in een Word-editer de tekst en of foto’s in uw site kunt aanpassen.


De voordelen van slimbeheer 5:

  • In enkele tellen zelf uw website actueel houden
  • Middels een nieuwsbrief uw relaties informeren over uw activiteiten
  • Mogelijkheid voor E-commerce (webwinkel)
  • Optimaal gebouwd voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines (SEO)
  • oneindig uit te breiden (voorraadbeheer, agendamodule, etc., etc.)

Al enige tijd geleden zijn wij druk aan de slag gegaan met een specialist (extern) welke al geruime tijd voor ons bezig is met het optimaliseren van de websites van onze klanten, ofwel SEO (Search Engine Optimising). Bij SEO is het de bedoeling door gebruik te maken van zeer specialistische technieken de vindbaarheid in Google en andere zoekmachines op spectaculaire wijze te verhogen zonder dat hier maandelijkse kosten (bijv. Adwords) aan verbonden zijn. Wij zijn hiermee reeds in een ver gevorderd stadium en zullen u hierover zeer binnenkort informeren over de mogelijkheden om ook uw website aantoonbaar een veel hogere ranking te geven met een veel beter resultaat als gevolg.

Wilt u alvast wat meer weten over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Frans Schuurhof, Dave of Maarten. Wij vertellen u graag meer over deze zeer interessante ontwikkeling.

Beste Klant,


Zoals het u misschien al is opgevallen is er een nieuwe Slimbeheer site online.

Er is nu meer informatie op de site te vinden die wellicht interessant voor u is als website beheerder

U kunt voortaan naar het login scherm van Slimbeheer door op de hierboven afgebeelde paarse knop te klikken (Slimbeheer login).


SEO presentatieQR Code

QR code Impressed